Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоНезабавно започваме организация за честни избори, ако

...
Редактор: e-mail: Колаж: Телевизия 7/8, БулфотоНезабавно започваме организация за честни избори, ако
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Незабавно започваме организация за честни избори, ако Борисов не се съгласи да падне до заветната дата 5 ноември

Редактор: 

e-mail: 

Колаж: Телевизия 7/8, Булфото

Незабавно започваме организация за почтени избори, в случай че Борисов не се съгласи да падне до заветната дата 5 ноември, сподели проф. Велислав Минеков пред Станислав Балабанов по Телевизия 7/8.

По този метод Минеков разкри какви са техните проекти, в случай че не се стигне до предварителни избори.

Професорът разумно загатна датата 5 ноември, защото по закон три месеца преди постоянни избори не могат да се организират предварителни.

Приятно ми е, че Борисов е обезпокоен. Както виждате, в последните 97 дни този човек не мина Околовръстното и не посмя да се появи в Европейския парламент. Няма да смее да отиде и в този момент там, тъй като този път няма да бъде общително посрещнат. Естествено, този път той изпадна в страхова невроза, само че каквото и да стане, мафията и мутрите би трябвало да бъдат прогонени, сподели проф. Минеков.

Как ще реагираме, в случай че не подаде оставка до 5 ноември? Целта беше да оцелее непременно, това беше главната житейска цел. Да ви напомня, че има министър председатели, които се отдръпнаха с достолепие. Жан Виденов, Добрев, в случай че си спомняте Орешарски. Но този човек няма излаз, няма къде до отиде. Какъв ще бъде, откакто напусне този пост? Пожарникар? Да гаси огън с тези дебели пръстчета, няма да стане.

Тази цел е допустимо да бъде достигната. Въпреки това, неотложно сътворяваме организация за почтени избори, в случай че той не се съгласи да падне до заветната дата 5 ноември. И би трябвало да има алианс от опозиционери, без значение от кое място и какви, може да има лека нетърпимост сред нас, няма значение, би трябвало да се съберем, с цел да прогоним мафията, няма различен метод, сподели още проф. Велислав Минеков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР